+31 (0)6 46 004 765 [email protected]

 

Diëtiste Maria Bok

Darmproblemen, lichamelijke ongemakken of overgewicht. Voeding kan een grote rol spelen in het verminderen van jouw klachten. Ik behandel sinds 2009 voornamelijk cliënten met een medische indicatie. Ook met afvalwensen kun je bij mij terecht. Ik houd spreekuren op verschillende locaties in en rondom Tilburg.

 

Verantwoord dat juiste zetje in de rug

Cabron is een afkorting voor: ‘calorieën broodnodig’. Afvallen met of zonder medische reden draait niet om minder eten, maar voeding benaderen op een verantwoorde manier. Ik schrijf om diezelfde reden zelden weekschema’s uit: dat zijn gedachteloze oefeningen waar je zelf niet veel van opsteekt. Denk zelf na over verantwoord eten. Ik geef graag het juiste zetje.

 

Kosten diëtist worden door de verzekering vergoed

Als je een afspraak maakt bij diëtistenpraktijk Cabron, krijg je geen rekening toegestuurd. Ik declareer de kosten bij jouw verzekeraar, omdat die vanuit de basis- of aanvullende verzekering vergoed worden. Soms vallen de kosten wel onder je verplichte eigen risico.

 

Specialismen in darmproblemen, ondervoeding bij ouderen en diabetes type 2

Diëtistenpraktijk Cabron specialiseert zich vooral in darmproblemen. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van prikkelbare darm syndroom. Met de FodMap-methode achterhaal ik welke voedingsgroepen voor klachten zorgen. Daarnaast is ondervoeding bij ouderen een belangrijk specialisme. Dat draait niet alleen om het eten zelf, maar ook om het ritueel rond etenstijd. Inmiddels heb ik ook veel ervaring met koolhydraatbeperking bij diabetes type 2. Met als resultaat: minder medicatie nodig.

Ga samen met diëtiste Maria Bok aan de slag met je eetpatroon: een stok achter de deur om verantwoord te eten, bij welke klachten dan ook.

De kosten van de diëtist komen vaak niet voor jouw rekening: of het nu gaat om een eenmalig bezoek of langdurige begeleiding.

Meer informatie of een afspraak inplannen?

Stuur ons een bericht