Persoonlijke aanpak

met verantwoorde voeding en meer beweging helpen wij u naar een gezonder leven

Als diëtist vind ik het belangrijk om samen met de cliënt te kijken welk advies het beste voor hem of haar is. Een goed advies geven is één, maar er gevolg aangeven is twéé. Samen bepalen wat gaat werken, dat telt. Een voedingspatroon aanpassen is niet makkelijk. We zijn immers al zolang gewend om op een bepaalde manier te eten. Juist met kleine veranderingen kan men al een goed resultaat bereiken en is de kans op blijvend resultaat groter. Om nieuwe gewoonten vol te houden, is het ook belangrijk dat er ruimte is voor lekker en gezellig. Genieten mag, maar met mate.

Een gezonde voeding vind ik natuurlijk voor mijzelf ook belangrijk. Het zou vreemd zijn als dat niet zo was. Maar ook ik houd van een lekker hapje en drankje en eerlijk is eerlijk mij zal je niet in de sportschool vinden. Maar een aantal jaren geleden heb ik er wel bewust voor gekozen om dagelijks de fiets te pakken en in m’n vrije tijd eens wat vaker mijn benen te strekken. En ik moet zeggen dat bevalt me heel goed.

Suzanne Oomen.

Sinds kort (2017) werk ik samen met Suzanne Oomen.

Suzanne is dit jaar afgestudeerd als diëtist. Zij werkt als projectleider beweging bij de Provincie Noord-Brabant en gaat daarnaast werkzaamheden verrichten binnen mijn praktijk.