Diëtist Tilburg

Iedereen is anders, daarom is elke behandeling door de diëtist maatwerk. Tijdens het eerste consult zult u daarom vragen krijgen over uw gezondheid, uw medische gegevens, uw eet- en leefgewoonten, uw verwachtingen en uw wensen.  Vervolgens maakt de diëtist een persoonlijk behandelplan.  De diëtist coacht u bij het behalen van uw doelen. Wist u dat de diëtist in Tilburg, Maria Bok met veel huisartsen een samenwerking heeft?

Diëtiste Tilburg

In eventuele volgende consulten zal de diëtiste uitleg en informatie geven over eten en drinken in relatie tot gezondheid en ziekte. Uiteraard ondersteunt de diëtiste u bij het opvolgen van het advies. De dietiste van Cabron is door scholing en ervaring extra deskundig op het gebied van diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en prikkelbare darmen.  De diëtiste heeft daarvoor extra medische kennis opgedaan. Bij Cabron kunt u met de diëtiste in Tilburg op 3 locaties een afspraak maken.

Diëtistenpraktijk Tilburg

De diëtisten van Cabron Diëtistenpraktijk Tilburg zijn praktisch en professioneel.  De titel diëtist is wettelijk beschermd.  Alleen zorgprofessionals met een afgeronde HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek mogen deze titel gebruiken. Na het afronden van de vierjarige opleiding is de diëtist verplicht om het vak bij te houden en voldoende werkervaring op te bouwen.

De diëtist registreert zich na haar opleiding in het Kwaliteitsregister Paramedici (www.kwaliteitsregisterparamedici.nl). Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat de diëtist voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en beschikt over actuele kennis en ervaring. Zo weet u dat de behandelend diëtist voldoet aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

De diëtisten van Cabron, diëtistenpraktijk Tilburg, voldoen aan al deze eisen.

diëtist tilburg